Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, 100 Teste de sah. Combinatii complexe M. Ceteras

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
CAR-MC5
Out Of stock
Descriere
100 de teste de sah. Combinatii complexe, publicata in anul Centenarului Unirii, incheie seria cartilor de tactica ale autorului, care mai cuprinde 100 de teste de sah. Procedee tactice elementare si 100 teste de sah. Atacul asupra regelui.
Dupa insusirea procedeelor tactice de baza, iubitorii sahului au posibilitatea de a-si imbunatati tehnica de calcul a variantelor prin rezolvarea unor exercitii cu un grad de dificultate mai ridicat decat al celor din precedentele doua volume.

Pentru cele 600 de exercitii grupate in 100 de teste autorul a selectat 300 de combinatii rezultate in partide de sah la tabla si prin corespondenta si a caror rezolvare necesita folosirea mai multor procedee tactice de baza, 180 de studii de final, cu situatii similare celor intalnite uzual in partide, si 120 de probleme de mat in 2, 3 si 4 mutari.

Toate combinatiile au fost selectate din partide ale sahistilor din Romania si Republica Moldova sau ale unor jucatori romani din diaspora, iar compozitiile sahiste apartin unor autori romani.

Marius Ceteras este fost campion national de seniori la sah rapid si campion national de juniori la sah clasic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura