Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Step 1 - Manual for chess trainers

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Brand
Step by Step
Cod produs
CA-ST1-MAN
Out Of stock
Descriere
Metoda Step by step / Pas cu Pas a fost dezvoltata de olandeziiRob Brunia si Cor van Wijgerden pentru a invata copiii sa joace sah. Un numar mare de scoli si cluburi de sah din Olanda, Belgia, Germania, Elvetia si Austria folosesc aceasta metoda pentru lectiile lor de sah.

STEP 1/PASUL 1

"Primul pas" consta intr-un manual pentru antrenor si caietele de lucru pentru studenti: pasul 1, pasul 1 extra si pasul 1 plus. Exista si carti speciale disponibile pentru copiii de la 6 pana la aproximativ 9 ani: "The Stepping Stones".

STEP 1 - MANUAL FOR CHESS TRAINERS - MANUALUL PENTRU ANTRENORI

Manualul este un mare sprijin pentru antrenor, chiar daca el este unul experimentat. Lectiile gata facute sugereaza modul de utilizare a caietelor de lucru, cum sa de-a randament si asa mai departe. Aproape totul se afla acolo.

In primul pas sunt introduse toate regulile jocului de sah. Mai mult decat atat, o mare atentie este acordata dezvoltarii competentelor de baza, necesare pentru a juca sah.

Comparativ cu alte carti pentru incepatori, metoda pas-cu-pas introduce o secventa unica in materialul didactic. Sa inveti cum sa dai mat va fi amanata cat mai mult posibil. Suna uimitor si chiar incredibil, dar pana acum, practica a demonstrat ca aceasta abordare functioneaza perfect. Copiii invata sa joace sah foarte bine,cu siguranta daca au suficient timp intre joc si practica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura