Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, Attacking Chess for Club Players - Herman Grooten

0 stars: 0.00 din 0 pareri

130 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
CA-NIC-9032
Out Of stock
Descriere
Fiecarui jucator de sah ii place sa atace regele advers. Scopul tau este clar, gandirea ta este concreta, creativitatea curge si victoria directa este in imediata apropiere. Putine lucruri in viata sunt mai bune decat efectuarea cu succes a unui atac in forta asupra regelui adversarului tau!

Dar, cat de bun esti de fapt? V-ati analizat vreodata eforturile? V-ati uitat la erorile de calcul, ati ratat oportunitati si ati deraiat?

Dupa succesul imens al cartii Chess Strategy for Club Players, Herman Grooten a scris acum o continuare destul de accesibila de urmat pentru atacurile in sah. El te invata cum sa faci loc oportunitatilor, modului de a exploata slabiciunile, aducand fortele la prima linie si lovind la momentul potrivit.

Grooten se concentreaza pe formarea celor mai valoroase abilitati pentru acest proces: vizualizarea, structurarea, anticiparea, calcularea, memorarea si alte aspecte mentale.

Acesta carte nu este doar o alta colectie de mutari si motive tematice utile, ci si un curs complet si foarte structurat de tehnici de atac. Vine cu noi exemple, explicatii clare si multe exercitii instructive.

Maestrul International Herman Grooten este  antrenor de sah, cu peste 30 de ani de experienta. Multi dintre elevii sai au devenit maestrii. Cartea sa premiata  a fost un bestseller la nivel mondial.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura