Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Ghidul jocului de sah pentru elevi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
CAR01
Out Of stock
Descriere
Ghidul jocului de sah pentru elevi - FM Marius Ceteras

Reeditarea celebrei carti a lui Marius Ceteras - Lectii de sah pentru incepatori

Ghidul jocului de sah pentru elevi este un manual de sah care se adreseaza tuturor celor care au invatat regulile jocului de sah si doresc sa patrunda mai adanc in tainele sportului mintii, profesorilor si antrenorilor care predau sahul unor grupe de copii si juniori, dar si parintilor mai putin cunoscatori ai subtilitatilor jocului, care doresc sa-si sprijine copiii in studierea sahului.

Continutul este structurat sub forma de lectii de tactica, strategie si finaluri, intr-o pondere adecvata necesitatilor unui sahist incepator. Pentru o mai buna intelegere a subiectului lectiilor, acesta este prezentat cititorului in 5-6 moduri, prin exemple, partide model, exercitii si sub forma de rezumat, dar si grafic prin intermediul unor caricaturi si diagrame bloc care descriu fiecare procedeu studiat.

In total manualul contine:
- 36 de lectii grupate in 10 capitole
- 215 exemple ilustrative
- 105 partide scurte
- 227 de exercitii
- 36 de caricaturi
- 36 de diagrame bloc.

Dupa studierea acestui manual si rezolvarea exercitiilor, cititorul poate fi sigur ca stapaneste cunostintele fundamentale ale jocului de sah si poate participa cu succes in competitiile nationale sahiste de juniori sau in cele de seniori de un nivel mediu.

Marius Ceteras este fost campion national de juniori, detine titlul de maestru FIDE, iar in prezent este antrenor de copii si juniori si colaborator al mai multor publicatii sahiste din tara si strainatate. Manualul a fost realizat pe baza experientei dobandite de autor in 10 ani de lucru cu copii si juniori la Clubul Municipal de Sah Alba Iulia, Clubul Sportiv Potaissa Turda si Grupo Desportivo Dias Ferreira Matosinhos (Portugalia).

Mai jos aveti un extras in care puteti vedea si cuprinsul cartii

Descarca Cuprins.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura