Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, 100 Teste de sah. Atacul asupra regelui M. Ceteras

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
Cet-4
Out Of stock
Descriere
Conceputa ca un material auxiliar pentru iubitorii sahului care au studiat cartile autorului publicate anterior, "Ghid pentru invatarea jocului de sah" si "Ghidul jocului de sah pentru elevi", seria cartilor de tactica sahista inceputa cu volumul "100 de teste de sah. Procedee tactice elementare" continua cu o noua culegere de exercitii de tactica extrem de utila tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca performatele sahiste.

"10 teste de sah. Aracul asupa regelui" va deveni probabil cea mai indragita lucrare a autorului, deoarece are privilegiul de a trata unul dintre cele mai atractive subiecte sahiste: atacul asupra regelui. oricat de placuta ar fi realizarea unei combinatii de castig material sau valorificarea unui avantaj pozitional prin manevre foarte ingenioase, nimic nu poate intrece satisfactia pe care orice sahist o are atunci cand reuseste sa conduca perfect un atac asupra regelui advers si sa incheie partida printr-un mat spectaculos.

Marius Ceteras este fost campion national de seniori la sah rapid si campion national de juniori la sah clasic, detine titlul de maestru FIDE si are o bogata experienta ca antrenor, transformand orasul sau natal Alba Iulia intr-un puternic centru al sahului juvenil romanesc. Cel mai cunoscut elev al autorului este Mihnea Costachi, multiplu medaliat la campionatele mondiale si europene de juniori, care la 16 ani a obtinut titlul de maestru international.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura