Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Ghid pentru invatarea jocului de sah

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
CAR03
Out Of stock
Descriere
Ghid pentru invatarea jocului de sah - e noua carte a maestrului FIDE Marius Ceteras, remarcat deja ca un excelent autor de literatura sahista pentru copii prin cartea "Lectii de sah pentru incepatori" reeditata mai apoi sub numele "Ghidul jocului de sah pentru elevi", carte care s-a bucurat de un succes enorm, consacrandu-se deja ca o carte de baza in formarea unui sahist

Noua carte precede cartea deja publicata si pleaca de la zero, ajungand pana la nivelul celeilalte carti. Cartea are 140 de pagini, contine 18 lectii, grupate in 6 capitole:

1.Tabla si piesele jocului de sah

2.Mutarea pieselor

3.Scopul jocului de sah

4.Matul impotriva regelui singur

5.Avantajul material

6.Cum trebuie gandit logic

Ca format lectiile cuprind prezentarea detaliata si cu exemple a subiectelor tratate, un rezumat final al lectiei si 12-16 exercitii/lectie. In primele 4 capitole sunt cate 6 exercitii cu diagrame si 10 fara diagrame la fiecare lectie, iar in ultimele 2 capitole cate 12 exercitii cu diagrame la fiecare lectie. La finalul lectiei se gaseste cate o anecdota sau poveste pe tema lectiei, avand-ul ca erou principal pe Tandala, care este insotit in unele cazuri de "colegul sau de banca" Pacala, cei doi invatand odata cu cititorii cartii sa joace sah ... Pacala mai bine, Tandala mai putin bine.

Mai jos gasiti disponibil pentru downloadare cuprinsul cartii precum si unul din capitolele sale

Descarca cuprins.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura