Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (962)

Carte, The Fianchetto Solution: A Complete, Solid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
63
Out Of stock
Descriere
Un repertoriu complet, solid si flexibil de deschidere pentru Negru si Alb

Cand experimentatul profesor de sah Emmanuel Neiman a aflat ca unii dintre elevii sai au ezitat sa joace in competitii de teama de a fi zdrobiti in deschidere, a vrut sa ajute. Neiman stia ca amatorii au putin timp sa studieze teoria deschiderilor, asa ca a trebuit sa vina cu un repertoriu practic, complet, usor de invatat si solid.

Si asta a facut el. Neiman ii sfatuieste pe amatori sa joace (cu ambele culori!) acest sistem bazat pe fianchetarea nebunului regelui.

Sistemul acestei deschideri este flexibil, unde nebunul este un aparator al regelui si, in acelasi timp, un atacator. Indiferent de ce parte sunteti, folositi aceleasi idei de baza: pe masura ce Albul vizeaza patratele albe si pe negru patratele negre, aplicand in acelasi timp aceleasi strategii, planuri si motive tactice.

Neiman s-a alaturat echipei lui Samy Shoker, care a castigat titlul de Mare Maestru, jucand in principal sistemele King's Fianchetto (si, uneori, batand jucatori de 2700+) . Rezultatul este un repertoriu complet si practic, care va oferi jucatorilor o pozitie solida si flexibila in mediul in care se pot simti acasa.

In multe privinte, Neiman si Shoker nu reprezinta doar o abordare solida, ci si o alternativa ascutita si agresiva. Autorii nu va promit un avantaj mare de fiecare data cand jucati sistemul lor, dar un lucru este sigur: dupa ce ati studiat aceasta carte distractiva, puteti juca cu incredere in deschidere si veti fi un jucator mai bun pentru ca ati invatat multe lectii esentiale ale jocului de mijloc. Chiar si jucatori puternici vor gasi ideile lui Neiman si Shoker utile ca o arma ocazionala usor de jucat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura