Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, The Agile London System - Alfonso Romero Holmes

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
CA-NiC-9035
Out Of stock
Descriere
The Agile London System - A Solid but Dynamic Chess Opening Choice for White

Nu este greu de inteles de ce sistemul Londra este o deschidere populara in sah, practicata de jucatori din intreaga lume. Impotriva practice oricarei aparari a negrului dupa 1.d4, ofera albului un set de linii de joc usor de invatat si de incredere, cu optiuni interesante intre abordari strategice sau mai agresive, evitand in acelasi timp studiul a tone de teorii ale deschiderii.

In ultimul timp un numar tot mai mare de Mari Maestri, cum ar fi Alexander Grischuk, Gata Kamsky, Baadur Jobava, Richard Rapport si chiar Campionul Mondial Magnus Carlsen au jucat Sistemul Londra.

Astfel, este surprinzator faptul ca atat de putin material a fost publicat despre aceasta fascinanta arma universala. GM Alfonso Romero si FM Oscar de Prado, au umplut acum acest decalaj. In Sistemul Londra, ei prezinta atat materiale, cat si exemple recente, de nivel inalt, pentru a oferi o imagine de ansamblu cuprinzatoare.

Romero si De Prado explica planurile tipice si tacticile, folosind partide ilustrative cu explicatii verbale clare, si oferind o multime de exercitii tactice si strategice.

Autorii dezvaluie secretele din spatele ideilor, cum ar fi atacul Barry si atacul Jobava adaugand un capitol incitant privind hiper-agresivitatea atacului Pereyra, dezvoltat de catre argentinianul Manuel Pereyra Puebla.

Alfonso Romero Holmes (1965) este un Mare Maestru din Spania. In 1985 a terminat al doilea in Campionatul European de Juniori, iar in 1987 a castigat campionatul Spaniei. El este un autor confirmat de carti de sah, cum ar fi "The Ultimate Chess Strategy Book". Oscar de Prado Rodriguez (1973) este Maestru FIDE din Spania. El a jucat multi ani cu success sistemul Londra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura