Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, The Modern Bogo 1.d4 e6: A Complete Guide for Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
62
Out Of stock
Descriere
Au reusit! Dejan Antic si Branimir Maksimovic au creat un repertoriu complet de deschidere pentru jucatorii cu negru in numai doua carti.

In primul rand au scris cartea The Modern French (against 1.e4). Acum, The Modern Bogo ofera jucatorilor cu negru un raspuns cuprinzator la 1.d4. Cele doua carti se completeaza perfect.

Ideea este ca autorii recomanda sa se raspunda la 1.d4 cu direct 1 ... e6, pentru follow-up 2.c4 Bb4 +. In acest fel, se evita directiile teoretice Nimzo-indiene complexe si le permite jucatorilor amatori si profesionisti sa-si gaseasca propriul drum in variante putin explorate.

The Modern Bogo acopera toate posibilitatile pentru alb dupa 1.d4 e6 ... cu exceptia 2.e4, dupa care ar trebui sa jucati franceza

Antic s Maksimovic au realizat o masa masiva de cercetare si au gasit multe noi concepte strategice si planuri de atac. Toate acestea sunt explicate clar si temeinic.

Veti gasi ca aceasta deschidere nu numai ca va ofera sanse bune de a egaliza cu negrul, dar si multe oportunitati de a juca pentru o victorie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura