Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (959)

Carte, The Berlin Defence Unraveled

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
57
Out Of stock
Descriere
The Berlin Defence Unraveled: A Straightforward Guide for Black and White

Apararea Berlin - a fost o deschidere foarte populara in sahul de nivel inalt, de cand Vladimir Kramnik a folosit-o cu succes in meciul de la Campionatul Mondial din 2000 pentru a cuceri titlul de la Garry Kasparov. Jucatorii ezita deseori sa includa "Apararea Berlin" in repertoriul lor, deoarece considera finalurile din aceasta aparare ca fiind complexe si descurajante.

Maestrul international Luis Bernal a dezvaluit aceasta aparare si a facut-o accesibila jucatorilor amatori. Ghidul sau practic este pe deplin actualizat, explica formatiunile si strategiile tipice si prezinta noi idei si resurse in vechile structuri ale acestei aparari.

Autorul va va conduce sistematic prin labirintul diferitelor aparari Anti-Berlin moderne, cu un flux constant de idei noi. El prezinta, de asemenea, diverse poante in variante secundare care ar putea sa va surprinda adversarul.

Acest ghid de ultima generatie aduce in sfarsit aceasta deschidere importanta a sahului la indemana jucatorilor amatori de club.Cu explicatii clare, concluzii concise si exercitii didactice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura