Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, My First Chess Opening Repertoire for White

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
CA-NiC-9033
Out Of stock
Descriere
Fiecare jucator de sah trebuie sa decida ce deschideri va juca. Dar de unde sa inceapa?

Riscul de inec in "marea agitata" a teoriei in deschidere este prea real pentru inceput la jucatorii amatori.

De multe ori obiectivele si ambitiile lor vor fi indrumate gresit. Daca incercati sa castigati in 20 de mutari, copiind moda marilor maestrii, sau sa memorati variante, va pierdeti timpul!. Cel mai probabil nu veti ajunge sa jucati dupa "pregatire" si veti  sfarsi sa jucati trecand de la o deschidere la alta.

Experimentatul antrenor francez Vincent Moret ofera un sistem complet, pregatit pentru  deschiderea repertoriului de sah pentru alb, cu un set de variante solide care nu necesita memeroare rapida si sunt usor de digerat pentru incepatori si post-incepatori.

Pentru a afisa planurile tipice si ideile care stau la baza in diferitele ramuri ale repertoriului sau, Moret nu numai ca selecteaza jocuri ale maestrilor, dar el foloseste in principal partide ale jucatorilor tineri, imbunatatind jocul, pentru a evidentia erorile pe care acestia tind sa le faca.

Cartea are multe exercitii pentru a testa intelegerea din partea dumneavoastra a ideilor care stau la baza  repertoriului.

Vincent Moret a fost profesor de sah si a antrenat tineri talentati pentru mai mult de 20 de ani. Multi dintre elevii sai au castigat premii importante, iar unii au devenit  Maestri si Mari maestri. Un al doilea volum, cu un repertoriu pentru Negru va urma in curand.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura