Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Caiet de lucru Learning chess - Step 6 Extra - Workbook

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Brand
Step by Step
Cod produs
CA-ST6EXTRA
Out Of stock
Descriere
In caietul de lucru extra sunt 111 pagini cu exercitii, ceea ce inseamna 111x12 = 1332-36 (desene) = 1,296 diagrame.

Au existat trei modificari in comparatie cu celelalte manuale de exercitii suplimentare. Acesta este primul manual de exercitii suplimentar cu un co-autor, Erwin l'Ami (mare maestru olandez). Cartea are 112 pagini (la fel ca manualul de exercitii de baza din Pasul 6), iar cartea este tradusa in 4 limbi. Acest lucru nu este un impediment, deoarece nu exista aproape nici un text si multilingvismul este limitat mai mult sau mai putin la titlurile de exercitii.

Temele exercitiilor sunt cele din Pasul 6. Este important pentru jucatorii de sah de toate nivelurile sa repete materialul. Este tentant sa inveti lucruri noi din nou si din nou, dar in cazul in care acestea sunt repetate atunci efectul practic pe termen lung nu este neglijat. Din acest motiv caietele de lucru suplimentare sunt un supliment indispensabil.

Nivelul de dificultate este mai mare decat cel din caietul de lucru de baza din Pasul 6. Acesta cu siguranta se aplica exercitiilor tactice. In aceleasi timp, exista atat de multi jucatori care au trecut prin toate caietele de lucru din toate stepurile asa ca exercitiile mai dure sunt binevenite. Daca exercitiile sunt prea dificile pentru dv. intoarceti-va la Pasul 4 sau 5, nu este nici o rusina in asta (plus ca nimeni altcineva nu trebuie sa stie!).

Ultimele 26 de pagini contin teste.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura