Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Caiet de lucru sah, Stepping stones 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Step by Step
Cod produs
CA-ST-SS2
Out Of stock
Descriere
Caietul de lucru pentru Pasul 1 - Step 1 Workbook - este adesea folosit pentru copiii foarte mici. Este posibil, dar nu este ideal. Nu este surprinzator, deoarece metoda step-by-step a fost dezvoltata in 1987 pentru copiii de la varsta de 9 ani.

Tendinta este insa ca copiii sa invete sa joace sah de la o varsta cat mai mica. Pentru copii de la varsta de 6 ani aproximativ, doua caiete de lucru speciale au aparut (Stepping stones) unde exercitiile  sunt adaptate pentru acest grup de varsta.

In mod obisnuit, continutul acestor caiete de lucru se suprapun partial in  Pasul 1 (Step 1). Prima parte a Stepping stones corespunde cu lectilei de la 1 pana la 6 din manual, partea a doua incepe cu matul.

Care sunt diferentele fata de caietul de lucru obisnuit din Step 1 (Step 1 Workbook)?

diagrame mai mari

6 diagrame pe o pagina

aproape niciun text

fara memento-uri

exercitii de usoare

diferite tipuri de puzzle-uri

notatiile nu sunt necesare

unele subiecte sunt impartite

Instructorii (frecvent parintii deasemenea) trebuie sa se bazeze pe manualul din primul pas. In noul capitol adaugat vor fi adaugate  predarea sahului pentru copiii foarte mici. Mai mult decat atat, acesta va contine informatii cum sa se ocupe cu fiecare pagina a caietului de lucru si care sunt dificultatiile asteptate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura