Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Reassess your Chess: Workbook / Jeremy Silman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Brand
Siles Press
Cod produs
CA-SP-683
Out Of stock
Descriere
In acest caiet de lucru cuprinzator, Maestrul international de sah Jeremy Silman testeaza punctele forte  si punctele slabe ale jucatorilor cu 131 probleme care acopera deschideri, tactica si pozitii din jocul de mijloc si finaluri.

Unica printre cartile care prezinta problemele si solutiile lor (dar ofera putine sfaturi si solutii actuale), The Reassess Your Chess Workbook ia jucatorul prin procese de rezolvare si analizare a problemelor si ofera consiliere si instruire, care in cele din urma il ajuta sa descopere cele mai importante defecte din jocul sau.

Prin aceasta metoda, jucatorul este condus spre o intelegere a unui sistem de gandire care ii va atribui sute de puncte de rating pentru nivelul lui in sah.

Acest caiet de lucru poate fi utilizat cu sau fara cartea anterioara a lui Silman How To Reassess Your Chess. Aceasta poate fi utilizata cu problemele / solutile descrise mai sus, sau sectiunea sa de solutii poate fi citita ca un manual de instruire in sine. Cu toate acestea alegerea de-a citi aceasta carte, se va dovedi cu siguranta un front de intelepciune si intelegere pentru toti studentii jocului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura