Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Chess Training for Candidate Masters

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
61
Out Of stock
Descriere
Chess Training for Candidate Masters: Accelerate Your Progress by Thinking for Yourself

Jucatorii tineri de azi au beneficiat foarte mult de lucrul cu calculatoarele de sah. Nu exista nicio indoiala ca programele avansate de software si de formare electronica au contribuit in mod semnificativ la cresterea standardelor de joc.

Dar exista o parte negativa a acestui lucru. Multi jucatori de sah tineri vad computerul ca raspunsul final la aproape totul. Ei cred ca analiza computerizata este cea mai buna si cea mai rapida modalitate de a gasi adevarul in orice pozitie de pe tabla.

Ca urmare, multi dintre acesti jucatori au incetat treptat sa gandeasca si sa analizeze ei insisi.

Alexander Kalinin, stie ca ceea ce aveti nevoie pentru a face progrese reale in sah nu este o analiza mai mare la calculator, ci o intelegere sporita prin documentare

Pentru a digera pe deplin toate datele disponibile si pentru a descoperi secretele finale ale sahului, trebuie sa renuntati la dependenta de calculator si sa (re) dezvoltati obiceiul de a va folosi propriul creier.

Kalinin ii ajuta pe jucatorii care cauta titlul de maestru, aratand cum cunoasterea concreta conduce la decizii imbunatatite la tabla.

Un maestru trebuie sa inteleaga importanta esteticii, sa stie cum sa reduca influenta calculatorului, sa accepte ca mostenirea clasica este esentiala in dezvoltarea lui, sa invete importanta interactiunii umane in atingerea stapanirii analitice si sa inteleaga cum sa-si gaseasca si sa lupte impotriva slabiciunilor sale.

Kalinin oferă o bogăție de materiale de studiu și formare. Marea majoritate a acestui material nu a fost publicată niciodată. Kalinin dezvăluie greșelile pe care le-a făcut el însuși pe drumul spre titlul de maestru.

Cele mai multe exemple sunt luate din partidele jucătorilor care se află pe drumul spre stăpânirea șahului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura