Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Caiet de exercitii Learning chess Step 1 Workbook / Pasul 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
Step by Step
Cod produs
Ca-PAS I
Out Of stock
Descriere
Metoda Step by step / Pas cu Pas a fost dezvoltata de olandeziiRob Brunia si Cor van Wijgerden pentru a invata copiii sa joace sah. Un numar mare de scoli si cluburi de sah din Olanda, Belgia, Germania, Elvetia si Austria folosesc aceasta metoda pentru lectiile lor de sah. Step 1 sau "Primul pas" consta intr-un manual pentru antrenor si caietele de lucru pentru studenti: pasul 1, pasul 1 extra si pasul 1 plus. Exista si carti speciale disponibile pentru copiii de la 6 pana la aproximativ 9 ani: "The Stepping Stones".

In primul pas (Step 1) sunt introduse toate regulile jocului de sah. Mai mult decat atat, o mare atentie este acordata dezvoltarii competentelor de baza, necesare pentru a juca sah. Comparativ cu alte carti pentru incepatori, metoda pas-cu-pas introduce o secventa unica in materialul didactic. Sa inveti cum sa dai mat va fi amanata cat mai mult posibil. Suna uimitor si chiar incredibil, dar pana acum, practica a demonstrat ca aceasta abordare functioneaza perfect. Copiii invata sa joace sah foarte bine cu siguranta daca au suficient timp intre joc si practica.

In plus la exercitii, in Step 1 Workbook sau Caietul de exercitii pentru Pasul 1 sunt mai multe memento-uri. Acestea  sunt recapitulari scurte de lectii din manualul pentru elevi. Exista 13 memento-uri:

- The board
- Moves of the pieces
- Attacking and capturing
- The pawn
- Defending
- Check and getting out of check
- Mate
- Castling
- Exchange and profitable exchange
- Twofold attack
- Draw
- The pawn (2)
- The notation

Pe cele 42 pagini ramase exista intotdeauna 12 pozitii pe o pagina. Asta inseamna un numar total de 42x12-18 (desene) = 486 de diagrame.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura