Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Tabla de sah electronica DGT Smart Board

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2235 lei Lei
Brand
DGT
Cod produs
SE11006-7
Out Of stock
Descriere
Aceasta oferta contine o tabla elecronica DGT SmartBoard fara notatie, piese de sah si cablu USB!

DGT Smart Board este cel mai nou produs al celor de la DGT si vine in completarea gamei de table electronice de sah. Aceasta tabla electronica este proiectata sa fie mai accesibila si este realizata din plastic de inalta calitate.

Oferind aceeasi functionalitate si experienta ca si cele existente, Smart Board este o achizitie magnifica pentru aceasta gama de table electronice de sah.

Tabla este adecvata atat pentru utilizare in turneu cat si pentru uz casnic.

Pentru acasa
- Jocul pe calculator, instruirea, analiza si studiul: DGT Smart Board interactioneaza cu cele mai puternice programe de sah disponibile pe PC-ul sau laptopul tau. Adaugati computerul de sah DGT Pi pentru a transforma tabla inteligenta in cel mai puternic partener de antrenament. Stocati automat partidele jucate in scopuri de publicare sau de analiza.

-Jocul online: jucati impotriva adversarilor din intreaga lume utilizand tabla DGT Smart ca dispozitiv de intrare. Mutarea adversarilor (umane sau motor) este afisata pe afisajul DGT3000 (trebuie achizitionat separat).

- transmisie online pe Internet: Utilizati software-ul gratuit DGT LiveChess si serviciul Cloud pentru a va difuza jocurile de sah in direct pe internet.

Pentru jocul de acasa cu aceasta tabla se foloseste un cablu USB inclus in acest pachet

Pentru utilizarea in turnee
Configurarea turneelor: tablele DGT Smart Board sunt pe deplin compatibile pentru a fi utilizate cu tablele existente DGT din lemn intr-un set de turnee.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura