Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (983)

Tabla de sah electronica DGT (USB) rosewood/piese Timeless

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3967 lei Lei
Brand
DGT
Cod produs
SE21
Out Of stock
Descriere
Tabla de sah electronica DGT (USB) rosewood/piese Timeless

Tabla electronica de sah DGT de tipul Plug & play va aduce ce e mai bun din doua lumi. Jocul de sah clasic a fuzionat in cele din urma cu computerul secolului 21 si tehnologia internetului.

Frumoasa tabla clasica din lemn DGT se conecteaza usor la portul USB de pe PC. Cu DGT e-bord puteti juca on-line pe site-uri de internet cum ar fi sah PlayChess, Sah21 si ICC. Ingeniosa tabla actioneaza ca dispozitiv de intrare pentru toate programele majore de joc.

Tabla electronica DGT realizeaza in cele din urma interfata cu PC-ul. Aceasta adauga o noua dimensiune distractiei jocului de sah. Un exemplu tipic de produs DGT. Inovator, conceput pentru iubitorii de sah real. De inalta calitate si valoare la acest pret.

Cutia cadou vine cu o editie speciala a celebrului program Fritz si de asemenea cu 100 de zile de acces gratuit la PlayChess.com.

Selectia de piese de sah este foarte personala. DGT a selectat seturi fine lucrate manual pentru a alege la utilizarea pe aceste table electronice.

Piesele DGT Timeless sunt modelul clasic Staunton in forma sa cea mai comuna. Folosite in multe campionate mondiale si la aproape toate turneele majore.

Toate seturile sunt dotate cu doua regine pentru ambele culori

Tabla de sah electronica DGT - cel mai precis si rapid aparat de introducere a mutarilor unei partide de sah pentru calcul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura