Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (959)

Tabla de sah electronica Millennium Exclusive Luxe Edition

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4499 lei Lei
Brand
Millenium
Cod produs
M843
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta tabla de sah electronica din clasa de lux, puteti juca pe o tabla de sah reala cu aplicatii de sah sau online pe Lichess. Accesoriile si cablurile dispar pur si simplu in soclul elegant din lemn.

Cu editia exclusiva de Lux aduceti in casa dvs. cea mai luxoasa tabla electronica din toate timpurile si cu un adevarat punct culminant vizual: tabla exclusiva cu recunoastere complet automata a pieselor se afla pe un piedestal nobil din lemn. Acesta contine un sertar captusit cu catifea, in care puteti stoca perfect accesoriile INCLUSE furnizate - ChessLink si ChessVolt, inclusiv toate cablurile si piesele.

Tabla de sah are un sistem unic de recunoastere a pieselor si asigura o experienta de joc deosebit de confortabila. Apasarea obisnuita pe tabla nu mai este necesara - mutati sau trageti piesele la fel de natural ca pe o tabla de sah clasica.

Cu ajutorul modulului ChessLink si a aplicatiei gratuite ChessLink , puteti juca online pe serverul Lichess, popular la nivel international. Dar nu pe ecran, ci direct pe tabla - impotriva a milioane de oameni din intreaga lume. Din nou, miscarile adversarului sunt afisate cu LED-urile de pe tabla. Experimentati o senzatie de joc autentica si o posibilitate de concentrare la sahul online ca niciodata. Alte aplicatii fascinante va sunt disponibile cu programe precum HIARCS si aplicatia Chess for Android.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura