Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, How to Beat Your Dad at Chess - Murray Chandler

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Brand
Gambit
Cod produs
CA48
Out Of stock
Descriere
O carte de sah pentru toata lumea, de la 8 la 80 de ani, de la incepatori la maestri. Intr-un format clar, usor de urmarit, explica cum cel mai bun mod de a invinge un adversar mai puternic ( fie el un prieten, un amic de la club sau chiar Tata! ) este ca in mod ingenios sa-l faci mat.

Pozitii incantatoare si instructive din partide reale sunt folosite pentru a ne arata 50 de maturi fatale pe care maestrii le utilizeaza pentru a- si castiga partidele.

Pentru incepatori, simpla invatare a ideilor de mat va ajuta la dezvoltarea abilitatilor tactice necesare pentru a lansa atacuri, combinatii si sacrificii.

Pentru jucatorii avansati, multe din aceste idei de mat vin ca o revelatie, nefiind clasificate pana acum. Expertii sunt de acord ca recunosterea pozitiilor tip este vitala pentru succesul in sah si aceasta carte ofera o multitudine de modele valoroase.

Face imbunatatirea jocului usoara si distractiva si este plina de explicatii utile si sfaturi practice cu privire la modul de abordare a jocului de sah cu incredere si succes.

Autor: Murray Chandler

Editura: Gambit

Nr. pagini: 128
Trimite mesaj
Din Gura in Gura