Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, The New In Chess Book of Chess Improvement: Lessons

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
59
Out Of stock
Descriere
Timp de peste trei decenii, fiecare editie a revistei New In Chess a fost plina de adnotari detaliate si foarte concise facute de catre cei mai buni jucatori din lume, din cele mai bune jocuri ale lor. Studierea jocurilor maestrilor, bine adnotate, este cel mai bun mod de a invata abilitatile care conteaza cu adevarat. Autorul de sah, Steve Giddins a revizuit si a adunat cele mai clare si mai didactice exemple.

Selectia lui Giddins include cursurile a cel putin opt campioni mondiali: Kasparov, Tal, Smyslov, Karpov, Kramnik, Topalov, Anand si Carlsen. Dar au contribuit si legende ale sahului, cum ar fi Larsen, Kortchnoi, Timman, Ivanchuk, Short, Aronian si Shirov.

Aceasta noua carte de sah este o comoara a materialelor de studiu si are capitole despre atac si aparare, sacrificii, dezechilibre materiale, structuri de pion, finaluri si diverse teme pozitionale. Ofera un standard ridicat de material instructiv pe care jucatorul de astazi, cu mult mai puternic decat cel de acum 25 de ani sau mai mult, are nevoie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura