Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, Italian Renaissance I: Move Orders, Tricks

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125 lei Lei
Brand
Quality Chess
Cod produs
CA-QC-IR1
Out Of stock
Descriere
Italian Renaissance I: Move Orders, Tricks and Alternatives
Cu Zidul Berlinului aparent antiglont si Marshall Attack continuand sa contracareze eforturile albului pentru a gasi un avantaj in Ruy Lopez, multi jucatori de top au incorporat Partida Italian (1.e4 e5 2.Nf3 Nc6 3.Bc4) impreuna cu Deschiderea Nebunului (2.Bc4) in repertoriile lor. In aceasta lucrare in doua volume, GM Martyn Kravtsiv impartaseste ideile sale despre aceasta Renastere italiana din perspectiva albului.
Primul subiect este deschiderea nebunului, care poate fi folosit ca ordine de miscare anti-Petroff, precum si ca arma in sine. 1.e4 e5 2.Bc4 poate sau nu sa transpuna la principalele linii italiene si este util sa il ai in arsenalul tau pentru a alege cea mai eficienta secventa impotriva fiecarui adversar.
Urmeaza cel mai popular 1.e4 e5 2.Nf3. Inainte de a ajunge la Partida Italiana, albul trebuie sa fie gata sa se ocupe de apararea Petroff (2 ... Nf6). Kravtsiv sustine varianta bine apreciata 3.Nxe5 d6 4.Nf3 Nxe4 5.Nc3, oferind o serie de arme pentru a provoca probleme pentru negru, inclusiv un numar mare de idei netestate, dar periculoase. Jocul italian va fi acoperit in al doilea volum.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura