Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (959)

Joc Catan - jocul de baza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Brand
Kosmos
Cod produs
JSCAT-34
Out Of stock
Descriere
Catan a fost inventat de Klaus Teuber si este cel mai popular joc de societate al ultimilor 20 de ani, atragand milioane de fani din intreaga lume. Este un joc de strategie din categoria board games bazat pe gestionarea resurselor si cucerirea insulei Catan prin constructia de asezari, drumuri si orase

La fiecare tura zarurile sunt aruncate pentru a determina ce resurse vor fi produse pe insula. Jucatorii vor colecta aceste resurse pentru a construi si a ajunge la 10 puncte de victorie necesare pentru a castiga jocul.

Catan este un joc premiat multiplu si unul din cele mai populare jocuri in ultimii ani deoarece are uimitoarea abilitate de a atrage atat jucatori incepatori cat si pe cei avansati.

Cele 19 hexagoane cu regiuni contin: 4 hexagoane padure, 4 hexagoane pasune, 4 hexagoane pamant arabil, 3 regiuni deluroare, 3 hexagoane munte si un hexagon desert. Fiecare regiune va produce un anumit tip de resursa, dupa cum urmeaza: padurea va produce lemn, pasunea va produce lana, pamantul arabil va produce cereale, regiunea deluroasa va produce argila, iar muntele va produce pietre. Regiunea desert nu va produce nici un fel de resursa pe aceasta vor fi gazduiti hotii la inceputul jocului. Cele 95 de carti de resurse contin cate 19 carti din urmatoarele resurse: lemn, lana, cereale, argila si piatra. Cele 25 carti de dezvoltare contin: 14 carti soldat, 6 carti progres si 5 puncte castigatoare. In cutie se mai gasesc 4 seturi de figurine de joc colorate diferit pentru a diferentia jucatorii. In total sunt: 16 orase, 20 asezari si 60 drumuri.

Premii: 2011 Ludo Award Winner 2008 BoardGamer.ru Recommendation. 2006 Origins Awards Winner, Game Accessory of the Year (for Catan: Event Cards). 2005 Gra Roku Winner. 2004 Hra roku Winner. 1996 Origins Awards Winner, Best Fantasy or Science Fiction Board Game. 1995 Deutscher Spiele P
Trimite mesaj
Din Gura in Gura