Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (959)

Joc Catan extensie Pirati Exploratori 2-4 jucatori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169 lei Lei
Brand
Kosmos
Cod produs
JSP&E-34
Out Of stock
Descriere
La fel ca si celelalte extensii, Pirati si Exploratori extensie la Catan jocul de baza, incearca sa ofere o mai mare diversitate si o experienta de joc noua.

Pirati la orizont! Navigati pe ape necunoscute pentru a coloniza insulele nou descoperite. Va asteapta o calatorie interesanta plina de misiuni palpitante. Gasiti si cuceriti taberele piratilor periculosi! Incarcati-va corabiile cu peste si mirodenii. Cu cat transportati mai repede bunuri valoroase Consiliului Catan, cu atat recompensele vor fi mai bogate. Cursa pentru aur si glorie a inceput!

La fel ca si celelalte extensii, Pirati si Exploratori extensie la Colonistii din Catan, incearca sa ofere o mai mare diversitate prin introducerea de noi elemente in lumea fascinanta de pe insula Catan. Va asteapta misiuni palpitante pe ape necunoscute unde veti descoperi noi insule care trebuie colonizate.

Pentru a juca Pirati si Exploratori ultima extensie, este nevoie sa aveti Catan jocul de baza.

Piese de joc: 24 regiuni hexagonale 11 regiuni maritime 14 margini 12 jetoane cu cifre 6 tabere cu pirati 6 carduri cu misiuni 76 monede 88 figurine colorate 6 bancuri 24 saci cu mirodenii 4 carti cu costuri 10 pungute pentru piese 1 regulament

Un joc de Klaus Teuber

Pentru 2-4 jucatori

Incepand de la 10 ani

Aprox. 120 minute
Trimite mesaj
Din Gura in Gura