Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Dvoretsky's Endgame Manual, ed. a IV-a

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180 lei Lei
Brand
RUSSELL ENTERPRISES INC
Cod produs
CA-RE-2703
Out Of stock
Descriere
Editia a 4 a - (revizuita si largita), de Mark Dvoretsky

2003 Cartea anului - JeremySilman.com

2003 Cartea anului - Seagaard Chess Reviews

Atunci cand aveti nelamuriri cu privire la imbunatatirea abilitatilor dumneavoastra referitoare la  finalul de joc, este timpul pentru cartea Dvoretsky's Endgame Manual a lui Dvoretsky.

Poate cel mai cunoscut si cel mai respectat antrenor - jucator de clasa mondiala, Mark Dvoretsky a realizat o lucrare cuprinzatoare cu privire la finaluri, care va aduce beneficii jucatorilor de toate categoriile.

Astazi, pentru cei care vor sa aprofundeze teoria finalurilor, este posibil sa nu mai existe manuale de pregatire. Dar chiar daca nu jucati  la nivel de maestru, cartea a fost conceputa, pentru a va putea ajuta sa intelegeti finalurile de joc.

Teoriile si conceptele de baza "trebuie sa-stiu" sunt evidentiate in albastru. Puteti trece peste analiza mai complexa, pentru a va  concentra  asupra textului in albastru, si astfel va veti imbunatati in continuare tehnica finalului de joc.

Atunci cand a aparut in 2003, prima editie a Manualului "Endgame" - Dvoretsky a fost imediat recunoscut de novici si maestri ca fiind una din cele mai bune carti publicate vreodata in domeniul finalului de joc.

Cea de a doua editie a fost revizuita si extinsa la peste 400 de pagini - acoperind toate cele mai importante concepte necesare pentru finalul de joc, Mark Dvoretsky imnunatatind permanent materialul de lucru.

Mark Dvoretsky este considerat de multi ca fiind  primul antrenor de sah al erei noastre, lucrarile sale asupra jocului de mijloc si finalul de joc, au stabilit standardul prin care sunt masurate si alte carti de sah. El locuieste impreuna cu familia sa la Moscova, Rusia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura