Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Silman's Complete Endgame Course / Jeremy Silman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Brand
Siles Press
Cod produs
CA-SP-1519
Out Of stock
Descriere
Silman's Complete Endgame Course - Cursul complet de finaluri a lui Silman

De la incepator la maestru

Pentru mai mult de 100 de ani, cei mai buni jucatori de sah din lume si profesorii lor le-au spus eleviilor sa studieze Finalurile de joc. Acum, pentru prima data, o carte revolutionara bogata instructiv in finaluri de joc a fost conceputa pentru jucatorii de toate nivelurile.

'Silman's Complete Endgame Course' este singura carte de Finaluri de care veti avea nevoie pentru a urca in sus de la incepatori la jucatori de turnee puternice pentru a deveni in cele din urma maestri.

Conceputa pentru a "vorbi" cu un jucator intr-un mod foarte personal, cartea lui Silman il invata pe elev tot ce el sau ea ar trebui sa stie la nivelul sau de rating curent, si construieste pe cunoasterea fiecarei faze ulterioare de dezvoltare a jucatorului.

Incepand de la nivelul incepator, toate maturile de baza sunt foarte bine si miniutios explicate. Dupa aceea, blocurile critice de constructie care formeaza fundamentul in finaluri pentru toti jucatorii de turneu cu experienta sunt explorate in detaliu. In cele din urma, secretele Finalurilor avansate bazate pe concepte, mai degraba decat pe memorarea lor, sunt prezentate intr-un mod usor de stapanit.

Cheile de baza la o educatie a Finalurilor completa (opozitie,Pozitiile Lucena si Philidor,Soarecele si Pisica, Triangularea, construirea unei Cutii, patratul pionului, principiul celor doua slabiciuni) sunt vitale.

Dar la fel de important este de a crea o dragoste pentru finalurile de joc, care sunt adresate la sfarsitul cartii, cu privire la tactica de sah, a pieselor minore dominate, si o discutie a celor mai bune cinci finaluri de joc din toate timpurile, toate lucrurile pe care fiecare fan al sahului la orice nivel se poate bucura.

Daca considerati Finalurile de joc a fi un mister, daca increderea in dumneavoastra se zdruncina odata ce ajungeti la Final, daca ati cautat o carte de Finaluri de joc instructiva care sa va transforme cea mai slaba veriga (a finalurilor de joc), intr-un domeniu personal de putere, cautarea a luat sfarsit.

Carte castigatoare a Premiului Cartea Anului Chesscafe Book of the Year Award.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura