Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, Amateur's Mind / Jeremy Silman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Brand
Siles Press
Cod produs
CA-SP-792
Out Of stock
Descriere
Amateur's Mind insoteste elevul intr-o calatorie prin mintea lui si il reintoarce la tabla de sah cu o multime de cunostinte noi si cu promisiunea unui castig semnificativ de forta de joc.

Cei mai multi amatori poseda procese eronate de gandire care ii insotesc de-a lungul vietii lor de sah. Aceste defecte de gandire duc la infrangeri jignitoare si inversari dureroase. Cartile pot fi cumparate si studiate, pot fi luate lectii, dar in cele din urma aceste probleme se dovedesc intotdeauna a fi extrem de dificil de eradicat.

Cauti o solutie la aceasta dilema? Silman a scris gandurile elevilor sai in timp ce juca partide reale, le-a analizat si a catalogat cele mai frecvente confuzii care apareau. Apoi a eradicat aceste capcane mentale prin oferirea de sfaturi, reguli de conduita si de strategie patrunzand in intelegerea lor psihologica.

A doua editie din Amateur's Mind (Mintea Amatorului) se extinde foarte mult pe informatiile continute din bine cunoscuta prima editie. In special, pe langa cele douazeci si sase de teste si explicatiile lor detaliate, se mai adauga mai mult de o suta de pagini bogate de materiale de instruire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura