Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Joc - Dacii si Romanii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
D-Toys
Cod produs
JS74201
Out Of stock
Descriere
Un joc care prezinta versiunea reproiectata a jocului indragit si popular Dacii si romanii. Un joc de societate strategic pentru 2 persoane, cu multe posibilitati tactice, inspirat din istoria romanilor. Batalia dintre imparatul roman, Traian si regele Daciei, Decebal, a fost una plina de intamplari imprevizibile si strategii stralucitoare. Oare cine va castiga acum batalia cea mare?

Dacii si romanii a fost o alternativa romaneasca la jocurile istorice similare aparute in afara tarii. Revenind pe piata romaneasca intr-o forma innoita, cu ilustratii deosebite, jocul ii va bucura pe toti adeptii jocurilor de logica prin tabla de joc aparte si cele 2 variante fascinante de joc.

Pe o parte a tablei de joc se afla cetatea lui Decebal, iar pe partea opusa tabara lui Traian. Scopul jocului este capturarea a cat mai multi soldati inamici si ocuparea cetatii/taberei adversarului.

Ocupa primul cetatea adversarului si vei castiga!

Jocul Dacii si romanii dezvolta gandirea strategica si spiritul competitiv. Se recomanda copiilor cu varsta peste 9 ani. Componente: 1 tabla de joc, 12 pioni, 12 suporturi pioni, regulament de joc.

Dimensiune cutie: 38,5 x 27 x 5 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura