Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Maneuvering - The Art of Piece Play - Mark Dvoretsky

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei Lei
Brand
RUSSELL ENTERPRISES INC
Cod produs
CA-NIC-3707
Out Of stock
Descriere
Gasiti cele mai bune campuri pentru piesele vostre!

Intr-o mare masura, nivelul de calificare al oricarui jucator de sah depinde de capacitatea sa de a descoperi si de a evalua pozitiile cat mai repede si mai corect posibil.

In aceasta carte, instructorul de sah si antrenorul Mark Dvoretsky analizeaza unul dintre cele mai importante aspecte a abilitatilor pozitionale, si anume arta de a juca cu piesele, de manevrare si de gasire a celor mai bune pozitii pentru piesele tale.

Formarea abilitatilor dumneavoastra de manevra va vor ajuta in fiecare etapa a jocului - acesta este motivul pentru care printre exercitii, exista pozitii de deschidere, de joc de mijloc si de finaluri, si nu numai acelea care sunt luate din jocurile practice, dar, de asemenea si studii.

Studentul constiincios, care va lucra cu atentie in felul lui sau al ei, prin aceasta carte, va contribui la imbunatatirea stapanirii jocului pozitional si isi va spori in mod semnificativ abilitatile de joc.

Marc Dvoretsky este considerat de multi ca fiind primul instructor de sah al erei noastre. Lucrarile sale asupra jocului de mijloc si finalului de joc au stabilit standardul prin care sunt masurate alte carti de sah.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura