Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Joc Moorea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Brand
Dlp games
Cod produs
JRJM
Out Of stock
Descriere
Mai detaliat, fiecare jucator din Moorea incepe cu o mana de sase carti de marfa, cu trei astfel de carti plasate cu fata in sus si restul asezate ca o punte cu fata in jos. Asezati cele patru tipuri de instrumente, apoi asezati zece carti de produs intr-un afisaj cu fata in sus; produsele sunt separate in doua tipuri, cele mai usor de achizitionat intrand mai intai in joc. La o tura, trebuie sa trageti o carte de marfa cu fata in jos de pe pachet, apoi sa faceti o actiune sau sa treceti, apoi sa aruncati pana la limita de mana, care incepe de la sase carti. Cand intreprindeti o actiune, puteti:

Aruncati doua carti de marfa in mana pentru a lua una dintre cartile de marfa cu fata in sus.
Aruncati cartile de mana pentru o carte de produs de pe afisaj, adaugand acea carte in mana (daca este o coliba, canoe sau gresie) sau asezati-o in fata dvs.
Aruncati un set de carti de marfa pentru a achizitiona o carte de instrument, pe care o asezati in fata voastra; instrumentele iti maresc limita de mana, foloseste pesti ca jokeri, tragi doua carti la inceputul randului tau si tragi de pe cartile cu fata in sus, in locul pachetului.
Aruncati una sau mai multe carti de marfa sau produs intr-un magazin adecvat amplasat in fata dvs.
Daca pachetul de marfuri se termina, amestecati aruncarile pentru a crea un pachet nou. Cand nu mai puteti umple afisajul produsului pentru a avea zece carti disponibile, fiecare jucator ia o ultima tura, apoi jocul se termina. Jucatorii conteaza apoi punctele de pe cartile lor de produse, de pe cartile cu instrumente si de marfurile si produsele depuse in magazine si castiga cine are cel mai mare scor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura