Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, The Scotch Gambit An Energetic and Aggressive Opening

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Brand
RUSSELL ENTERPRISES INC
Cod produs
CA-RE-5327
Out Of stock
Descriere
Preluati initiativa de la inceput!

Te plictisesti de manevrele lente in sisteme cum ar fi jocul italian cu d2-d3 si anti-Berlineza? Va place confruntarea in centru si jocul tactic si ascutit? Alex Fishbein arata cum Gambitul Scotian va poate oferi pozitii interesante si totusi sanatoase, unde va indreptati spre regele inamic.

In Gambitul Scotian, Albul loveste imediat in centru si ataca pionul f7, provocand concesii de la Negru. De obicei rezulta un dezechilibru, in care Albul are sanse de atac pe flancul regelui. Gambitul Scotian va va ajuta sa dezvoltati un sentiment mai bun pentru initiativa si sa va imbunatatiti viziunea combinativa. De asemenea, veti intelege mai bine conceptele strategice, cum ar fi campurile slabe ale unei culori si nuantele structurii pionilor.

Fishbein, un jucator si autor experimentat, te va duce intr-un laborator de cercetare al unui mare maestru. Aici, toate ideile sunt examinate si pregatite pentru utilizare impotriva unui adversar care este inarmat in mod similar cu cea mai recenta teorie si tehnologie. Cele mai critice raspunsuri pentru Negru primesc un accent deosebit.

Alex Fishbein este un mare maestru american. Cel mai bun loc in clasamentul mondial a fost # 150. El a fost competitiv in fiecare dintre cele patru aparitii ale Campionatului S.U.A., inclusiv in 2004, cand a castigat premiul Bent Larsen pentru jocul lipsit de compromisuri. Un jucator de 1.e4 pe tot parcursul vietii, Fishbein este cunoscut pentru jocul interesant si creativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura