Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Game Changer, Matthew Sadler, Natasha Regan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
CA-NIC-9073
Out Of stock
Descriere
Lui AlphaZero i-a luat doar cateva ore de auto-invatare pentru a deveni sahistul care a socat lumea.

Sistemul de inteligenta artificiala, creat de DeepMind, nu a fost incarcat decat cu regulile jocului regal cand a batut pe cel mai puternic motor de sah din lume intr-un meci prelungit. Selectia a zece jocuri publicate in decembrie 2017 a creat o senzatie la nivel mondial: cum a fost posibil sa joace intr-un stil atat de stralucit si riscant si sa nu piarda un singur meci impotriva unui adversar de putere super-umana?

Pentru "Game Changer", Matthew Sadler si Natasha Regan au investigat mai mult de doua mii de jocuri nepublicate anterior de AlphaZero. Au avut, de asemenea, acces fara egal la echipa sa de dezvoltatori si li -sa oferit un aspect unic de "sub capota" pentru a intelege adancimea si latimea cautarii lui AlphaZero. Sadler si Regan isi dezvaluie procesul de gandire si spun povestea motivatiei umane si a tehnicilor care au creat AlphaZero.

Jocul Changer prezinta, de asemenea, o colectie de jocuri sah explicate lucid de o calitate uluitoare. Atat profesionistii, cat si jucatorii amatori isi vor imbunatati jocul studiind descoperirile uimitoare ale lui AlphaZero in fiecare domeniu care conteaza: pregatirea de deschidere, mobilitatea pieselor, initiativa, tehnicile de atac, jertfele pe termen lung si multe altele.

Povestea lui AlphaZero are un impact mai larg. Game Changer ofera perspective intrigante in oportunitatile si orizonturile Inteligentei Artifice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura