Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, Openings for Amateurs / Pete Tamburro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Brand
Mongoose Press
Cod produs
CA68
Out Of stock
Descriere
Nu ai timp pentru a studia teoria deschiderilor, sau sa-ti dai seama ce merge rau in jocul tau? Esti in cautare de indrumare cu privire la modul de a trata faza de deschidere astfel incat sa obtii un joc de mijloc jucabil?

Openings for Amateurs  (Deschideri pentru Amatori) este scrisa avand in minte doua tipuri de jucatori: jucatori obisnuiti "de club" care nu isi pot permite sa invete variante de 30 de mutari; si copii care studiaza sahul, in cautarea de a face urmatorul pas in dezvoltarea lor la sah.

Acesta este fara doar si poate doua carti in una singura!Prima parte acopera cele mai frecvente greseli facute in deschidere si are in vedere multe conceptii gresite comune in aceasta etapa a jocului. Pete Tamburro, autor si lector popular, acorda o atentie deosebita la cele mai bune metode pentru a satisface atat liniile complicate din gambitul Blackmar-Diemer si Gambitul Belgrad, iar atacurile "sistem", cum ar fi Colle si Barry, in timp ce dezbate aceste subiecte suparatoare cum ar fi cand sa alungi nebunul si daca trebuie sa te increzi in manualele de deschideri.

Partea a II-a ofera o selectie de deschideri pe care sunteti invitati sa le luati in considerare avand in vedere si nevoile voastre si prezinta 53 de partide model analizate pentru a te ajuta sa intelegi ideile decat sa inveti sa memorezi variante. Scopul este de a va ajuta sa stabiliti unde va aflati acum si apoi cum sa urmariti atingerea obiectivelor voastre in sah - in timp ce va ajuta imediat pentru a supravietui in deschidere in urmatoarea turneu!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura