Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Carte, Formation Attacks: The Ultimate Attack Book

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
New in chess
Cod produs
CA-NiC-6045
Out Of stock
Descriere
Ca maestru de sah, care a petrecut multi ani jucand sahuri agresive , am fost foarte uluit in timpul unei vizite recente la libraria locala. Am fost in cautarea unei carti care sa acopere o serie de atacuri impotriva multor formatiuni de pioni intr-o maniera organizata.

Inutil sa spun, cautarea mea a fost fara rezultat. Cartile despre atacuri au scazut in multe feluri. Multe dintre carti erau pur si simplu o mica colectie de jocuri de atac fara instructiuni despre arta de a ataca sau despre abilitatile necesare pentru a deveni un mare atacator.

Niciunul dintre ele nu a oferit cititorului nici o informatie de referinta despre atacuri sau despre slabiciunile diferitelor formatiuni de pioni. Nici unul dintre ele nu continea jocuri care atacau teme precum Variatia Traxler a Apararii celor Doi Cavaleri si Jack Young Fishing Pole.

Nici unul dintre ele nu continea idei atacatoare salbatice, care sa poata sa treaca de la deschiderea unor gambituri, cum ar fi Gambitul lui Blackmar-Diemer, Gambitul lui King, Gambitul lui Scotch, Nakhmanson Gambit etc.

Deci, ca rezultat, m-am simtit obligat sa scriu ultima carte de atac!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura