Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Computer de sah Chess Genius Exclusiv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3450 lei Lei
Brand
Millenium
Cod produs
AP-Com-M820
Out Of stock
Descriere
Computer de sah Chess Genius Exclusiv

Un model elegant de computer de sah cu recunoasterea pieselor, realizat din lemn

Puterea de joc 2300-2400 ELO!

Noul ChessGenius Exclusive este o placa senzoriala de LED-uri ca indicatoare de miscare si cea mai confortabila detectare automata a pieselor, realizata cu o noua tehnologie.

Unitatea de calculatoare este situata intr-un compartiment separat cu un afisaj de dimensiuni generoase. Ofera numeroase posibilitati de afisare similare cu cele ale vechilor computere de clasa mondiala de la Mephisto si poate - foarte practic - sa fie de asemenea folosit ca si partener de sah in timpul unui meci. Manipularea confortabila a placii automate, in special viteza de detectare si fiabilitatea, este exceptionala. Pe masura ce cele 4 LED-uri lumineaza intens pentru fiecare camp, se pare ca ecranul computerului nu mai este necesar in timpul jocului.

Conexiunea prin cablu intre ceas si tabla de sah face posibila nu numai schimbarea modulului hardware, ci si posibilitatea de a face viitoarele actualizari ale software-ului prin intermediul interfetei USB integrate. Un procesor ARM Cortex M7 cu 300 MHz si o memorie Flash si RAM semnificativ crescuta servesc ca motor pentru hardware.

Primele evaluari estimeaza ca puterea de joc ChessGenius Exclusive variaza intre 2350 si 2400 ELO, care depaseste nivelul de performanta al legendarelor computere mondiale Mephisto (care la acel moment costau mai mult de 10.000 de marci germane!) Datorita dezvoltarii noi de la Munchen, aceste dispozitive si-au gasit in cele din urma succesorul lor demn de urmat spre incantarea jucatorilor de sah.

Date tehnice
Masuri aprox. 40 x 40 x 2 cm
Echipamente hardware: ARM Cortex M7 / 300MHz / 2048 KB ROM / 384 KB RAM
Introducerea mutarilor de sah: t
Trimite mesaj
Din Gura in Gura