Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (961)

Ceas Byo Yomi DGT 1005 pentru jocul de Go

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Brand
DGT
Cod produs
CE10913
Out Of stock
Descriere
Ceasul de inalta calitate DGT1005 Byo-yomi este un ceas programat cu optiuni de programare japoneza Byo-yomi si special conceput pentru jocurile antice Shogi si Go.

Jucatorii Shogi si Go iubesc ceasul DGT1005 Byo-yomi, deoarece are un design frumos, este foarte accesibil si este usor de setat si de utilizat.

Trebuie doar sa setati timpul jocului, sa setati perioada de timp Byo-yomi si numarul de perioade Byo-yomi (de la 0 pana la 9) si sa porniti ceasul. Are un afisaj clar, care faciliteaza verificarea timpului cu indicarea clara a ceasului jucatorului care ruleaza.

Ceasul de joc are un design potrivit in culorile traditionale alb-negru ale pietrelor de Go. Ceasul DGT1005 Byo-yomi se potriveste frumos alaturi de orice tabla de Go, datorita amprentei sale mici si este foarte compact, astfel incat sa-l puteti lua cu usurinta cu dvs.

Este perfect pentru jocuri la turnee, la club sau la jocul tau Shogi sau Go de acasa. Fara a avea nevoie sa treci prin meniuri complicate, vei fi pregatit si pregatit pentru un alt joc in cel mai scurt timp. DGT1005 Byo-yomi utilizeaza sunete sonore pentru a indica intervalele, cu un semnal sonor lung catre sfarsitul perioadei, in mod similar cu apelarea secundelor in timpul programarii traditionale.

DGT a dezvoltat ceasul DGT1005 Byo-yomi ca o alternativa accesibila, dar foarte potrivita si atractiva pentru cronometrele Go mai scumpe.

Acest ceas functioneaza cu o baterie AA (inclusa) si vine cu o garantie de 2 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura