Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (960)

Carte, Why You Lose at Chess - Fred Reinfeld

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Brand
RUSSELL ENTERPRISES INC
Cod produs
CA-RE-3710
Out Of stock
Descriere
Why You Lose at Chess

21st Century Edition of a Landmark Classic

Calea spre un joc mai bun!

De ce ai pierde la sah este un Reinfeld clasic. El  nu trage pumni, aratand cititorului de ce el sau ea pierde partida de sah. Acest lucru este o performanta remarcabila, cand te gandesti la asta, pentru ca el nu vazut nici una din multele partide jucate de elevii sai. Dar, Fred stie gandirea care se ascunde in spatele deciziilor slabe, si arata ce este gresit sau irelevant cu privire la tipurile de mutari la care a fost martor mult prea des.

Incepand cu un capitol privind auto-evaluarea, el leaga  lipsa de intelegere a propriei personalitati cu optiuni eronate de mutari si planuri intr-un joc de sah. El continua sa se arunce orbeste in joc (cu nici o idee despre ceea ce face de fapt), sau papagaliceste (memorare vs. intelegere).

El indica cateva greseli tehnice printre care, o lipsa de intelegere a centrului de control de  importanta extraordinara, determinand ce caracteristici ar trebui sa fie prezente intr-o pozitie pentru ca un atac sa poata fi functional.

Printre alte observatii, el ii previne pe jucatorii amatori ca pot fi usor plictisiti, nerabdatori, lenesi, si incapatanati. Si cu toate acestea, vine cu exemple lucide din jocul maestrilor, exemple care apara sustinerile sale.

Aceasta carte  este un tratament remarcabil al unui jucator de sah, in general, care nu acorda suficienta atentie. Ea are potentialul de a deschide ochii cuiva ce joaca sah puternic.

Fred Reinfeld va arata calea spre un joc de sah mai bun.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura